Sådan leder du frivillige i forskellige situationer

198,00 DKK

 

I Ingerfair mener vi, at det kræver en særlig faglighed at arbejde med frivillige. Blandt andet derfor har vi valgt at danne et forum for frivillighedsfagnørder, hvor du kan diskutere og nørde frivillighed sammen med Ingerfairs konsulenter og ligesindede kollegaer.

Som stamnørd i Ingerfairs kompetencegivende forum får du derfor 20% rabat hver gang du køber en ny bog på Forlaget Ingerfair. Det er vores indspark til at styrke din faglighed i arbejdet med frivillighed! Derudover får du også adgang til en masse guf i form af seminarer, sparring og Ingerfairs årsgilde, som bliver årets event for frivilligkoordinatorer. Læs meget mere om vores forum for frivillighedsfagnørder her.

Varenummer: 5002

Beskrivelse

Med denne håndbog får du muligheden for at finde ud af, hvem du er som leder af frivillige. Men vigtigere endnu: Hvilken ledertype dine frivillige søger. Udover dette får du let anvendelige redskaber til at håndtere mange af de situationer, som ledelse af frivillige stiller dig i. På den måde kan du hurtigt navigere i de mange udfordringer, du møder som leder af frivillige. Forfatterne har mange års erfaring med ledelse af frivillige, og har uddannet mange ledere af frivillige. Bogen fokuserer på de situationer og udfordringer, ledere af frivillige ofte skal håndtere.

Uddrag fra indledningen:

Du kan ikke læse dig til at blive en god leder af frivillige. Det er noget, du træner dig til. Vi tror ikke på, at nogen mennesker er født med mere talent end andre for ledelse af frivillige. Til gengæld me­ner vi, at gode ledere af frivillige er dem, der øver sig og tør udfordre sig selv – igen og igen. Alle kan blive bedre ledere, men det kræver, at du holder dig selv fast på, at du vil blive bedre. Og mere end noget andet kræver det, at du har mod til at reflektere, arbejde med dine udfordringer og lære af dine fejl. God ledelse af frivillige er ikke no­get, du kommer sovende til.

Du kan betragte denne bog om ledelse af frivillige som en vejledning i, hvordan du kan træne dig i at blive en god leder af frivillige. Derfor giver denne håndbog om ledelse af frivillige dig en række tilgange, refleksioner og øvelser, som du kan bruge. Ambitionen med denne bog er at give dig redskaber og ideer – så din træning i ledelse af frivillige er kvalitetstræning.

Titel: Sådan leder du frivillige i forskellige situationer
Forfatter(e): Frederik C. Boll, Julia B. Hunt & Malene Fregil
Udgivelsesår: 2014
Antal sider: 184 sider
ISBN: 978-87-89303-51-2
Pris: 198,00 DKK