Teamleader

Stå frem som leder af frivillige

Gamelab_5040923

Derfor er spillet Teamleader et lederudviklingsværktøj

Ledelse af frivillige handler om at motivere, og derfor skal du vide, hvad der motiverer dine frivillige. Spillet sætter dig i velkendte situationer, hvor du skal holde dampen oppe når din frivilliggruppe er udfordrede. Men husk, dine frivillige motiveres forskelligt! På den måde giver Teamleader et virkelighedsnært billede af ledelse af frivillige, hvor spillerne bliver klædt på til at skabe et motiverende frivilligmiljø, turde stiller krav samt håndtere interne konflikter i frivilliggruppen.

Sådan træner spillet dine evner som leder af frivillige på kort tid

Du spiller sammen med de andre spillere mod spillet – og allerede fra første tur bliver I udfordret. I skal fyre en frivillig! For at klare jer mod spillet, skal I være gode til sætte ord på jeres faglighed, erfaringer og antagelser om god og dårlig ledelse. Igennem spillet skal I forholde jer til dynamikken i frivilliggruppen, så alle føler sig involveret samtidig med du holder kursen og indfrier dine overordnedes mål og visioner. På den måde er Teamleader en spændende og effektiv måde at lære om ledelse af frivillige – både for de nye og nysgerrige og for den drevne leder af frivillige.

Mere end blot et spil – det er en konsulent i en æske!

Gamelab_5040229

  • Teamleader giver deltagerne mulighed for prøve deres evne som leder af frivillige af i et virkelighedsnært scenarie. Alle spillere når på den måde til deres egne erkendelser om, hvad de er gode til og hvor deres blinde pletter er.
  • Teamleader er udviklet med afsæt i Ingerfairs faglige univers. Særlig trækker Teamleader på bøgerne Sådan leder du frivillige i forskellige situationer og Frivilligkoordinering – hvorfor og hvordan?
  • Teamleader faciliterer en proces, der integrerer vidensformidling og erfaringsudveksling om ledelse af frivillige. Det er dybt seriøst, men samtidig ret sjovt.
  • Ved at skabe en fiktiv verden, som stadig er tæt nok på virkeligheden, gør Teamleader det lettere at diskutere faglige problemstillinger i tilspidsede situationer. På den måde bringer Teamleader forskellige ledelsesstile frem i lyset.
  • Det er bevist, at vi lærer meget bedre når vi erfarer end når vi hører! Derfor er Teamleader et vigtigt redskab til at træne evnen blandt ansatte ledere af frivillige.
Fakta
  • Teamleader simulerer et forløb, hvor man som nyansat frivilligkoordinator i en kommune skal få en dysfunktionel frivilliggruppe, på caféen ’Smørhullet’ – et værested for tidligere og nuværende misbrugere, gjort velfungerende igen. Undervejs møder spillerne en række realistiske benspænd og begivenheder som de skal forholde sig til.
  • Teamleader er selvfaciliterende og tager ca. to timer at gennemføre, inkl. introduktion og efterfølgende opsamling og refleksion.
  • Teamleader er udviklet i et samarbejde mellem konsulenthuset Ingerfair og læringsspilvirksomheden Copenhagen Game Lab 
Book en gratis spildemostration

Gamelab_5040167

Prøv kræfter med Teamleader sammen med et par gode kolleger eller frivillige. På den kan I gå på opdagelse i de mange læringsmuligheder og dialoger omkring ledelse af frivillige. Samtidig giver vi gode anvisninger om anvendelsesmuligheder, så du får det fulde udbytte af Teamleader.

“Teamleader er en god måde at samle mine medarbejdere til en struktureret dialog og diskussion omkring de sjove, de udviklende og de udfordrende sider af arbejdet med frivillige. Samtidig giver spillet inspiration til og en række gode forslag til, hvordan svære ledelsessituationer kan løses.”

Poul Erik Skov-Hansen, sekretariatsleder Imagine Horsens

Priser
  • Teamleader koster 7.800 kr. pr. stk. ekskl. moms.
  • Du kan købe 3 spil for 19.800 kr. ekskl. moms.

Det er også muligt at leje spillet til 780 kr. stk. ekskl. moms i forbindelse med en temadag eller et undervisningsforløb arrangeret af Ingerfair. Kontakt os for flere informationer.